Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

Smak er en viktig grunn til at folk er villig til å betale for norsk torsk i Tyskland og Frankrike. De mener også at bærekraft slår heldig ut for norsk torsk, og det gjør den populær under korona. Foto: Norges sjømatråd

Hvordan har pandemien påvirket folks vilje til å kjøpe norsk torsk og laks?

Mange har fått dårligere råd under pandemien. I tillegg har folk blitt mer engstelige for egen helse. Spørsmålet er da, hvordan påvirker dette folks vilje til å kjøpe norsk torsk og laks?
- Ser man til de store konsumlandene for norsk torsk og laks, Tyskland, Frankrike og Italia, viser det seg at laksens smakskvaliteter har gjort at den fortsatt er populær blant forbrukerne under korona. Smak e

Vis mer

Sammen vinner vi verden for norsk sjømat!

Norges sjømatråd er en markedsorganisasjon som jobber sammen med den norske sjømatnæringen for å øke verdien av norsk sjømat i etablerte og nye markeder verden over.
Selskapets 70 medarbeidere gjør dette via verdiskapningsområdene markedsadgang, markedsinnsikt, markedsføring, PR og beredskap.
Sjømatrådet er et statsaksjeselskap som er eid av Nærings- og fiskeridepartementet og finansieres av sjømatnæringen gjennom en lovpålagt avgift på all eksport av norsk sjømat.
Selskapet har hovedkontor i Tromsø og 13 kontorer i utlandet.