Gå videre til innhold
Karsten Warholm
Karsten Warholm

Nyhet -

Premiere på ny reklamekampanje fra Godfisk.no med nybakt verdensmester Karsten Warholm

Godfisk.no og Karsten Warholm fortsetter det gode samarbeidet med fire splitter nye filmer.

Filmene, som nå fokuserer mer på selve maten, er nøye testet og er klare for å sendes ut for fullt.

- I filmene er vi tett på fristende, raske oppskrifter, som viser hvor lett det er å lage fisk. Selv Karsten, som er ekstremt opptatt i sin hverdag, rekker å hive sammen noen raske, gode fiskeretter på null komma niks med Godfisk.no som hjelp, sier Agnete Bell, Manager Norge i Norges sjømatråd.

Filmene tester generelt veldig godt

De nye filmene tester generelt veldig godt og over benchmark på de aller fleste viktige parametere. Spesielt liking, budskapsforståelse og troverdighet skiller seg ut her.

- Filmene med Karsten og fiskerettene er lette å forstå, noe som er spesielt viktig i en tid med lavere oppmerksomhet. De blir også godt likt. Det kommer godt frem at Godfisk.no er avsender, i tillegg til at det ønskede budskapet når igjennom, noe som øker intensjonen til å spise mer fisk. Oppsummert kan vi si at filmene oppleves som troverdig, relevant, inspirerende, nyttig og fristende, forteller medierådgiver Iselin Stensrud i Mindshare Norge.

Warholm vekker troverdighet

Kampanjetesten av filmene viser at Karsten Warholm er en meget troverdig ambassadør for fisk og skalldyr og er svært godt likt av den norske befolkning. Samarbeidet mellom Godfisk og Warholm blir derfor oppfattet som udelt positivt. Mat og idrettsprestasjoner henger nøye sammen, og fisk og skalldyr har en viktig plass i Karstens kosthold.

- Den nybakte verdensmesteren har hatt en fantastisk sesong, vært mye i media og er et brennhett idrettsnavn. Samtidig er han også en fantastisk, jordnær fyr. Vi er veldig stolte og glade for at vi har ham med på laget, forklarer Bell.

Spent på mottakelsen

Nå som testene har gjort det så godt, er vi klare for å starte kampanjen.

- Vi er glade for at filmene har testet så godt før vi gjør medieinvesteringer. Dette er gledelige resultater, som viser at hele teamet har levert en meget god jobb. Nå gleder vi oss til nok en gang å presentere sunne, raske og inspirerende fiskeoppskrifter til det norske folk, avslutter Agnete Bell.

Emner

Kategorier

Kontakter

Trym Eidem Gundersen

Trym Eidem Gundersen

Direktør Norden +47 958 40 957
Dag Sørli

Dag Sørli

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver +47 970 16 311

Relatert innhold

Sammen vinner vi verden for norsk sjømat!

Norges sjømatråd er en markedsorganisasjon som jobber sammen med den norske sjømatnæringen for å øke verdien av norsk sjømat i etablerte og nye markeder verden over.
Selskapets 70 medarbeidere gjør dette via verdiskapningsområdene markedsadgang, markedsinnsikt, markedsføring, PR og beredskap.
Sjømatrådet er et statsaksjeselskap som er eid av Nærings- og fiskeridepartementet og finansieres av sjømatnæringen gjennom en lovpålagt avgift på all eksport av norsk sjømat.
Selskapet har hovedkontor i Tromsø og 13 kontorer i utlandet.