Gå videre til innhold
Dag Sørli (til venstre) veksler med Trym Eidem Gundersen. Foto: Andreas Bjerknes,  Vikebladet Vestposten
Dag Sørli (til venstre) veksler med Trym Eidem Gundersen. Foto: Andreas Bjerknes, Vikebladet Vestposten

Nyhet -

Skreien tok Warholm-stevne med storm

Da Karsten Warholm inviterte verdenseliten i friidrett til å konkurrere hjemme i Ulsteinvik, stilte Sjømatrådets Team «Godfisk» på showstafetten, utkledt som skrei, fisker og kokk.

Ulsteinhallen var fylt til randen med spente sunnmøringer som ville se sin lokale helt konkurrere for aller første gang i 2023.

Stjernespekket startfelt

Med seg hadde han en rekke internasjonale friidrettsstjerner. To av dem som var med på Karsten Warholm® Invitational, var den ukrainske høydehopperen Yaroslava Mahuchikh og verdens raskeste kvinne, Elaine Thompson-Herah fra Jamaica.

- Dette stevnet er selve essensen av hvordan vi ønsker at det skal være. Her får det lokale publikummet oppleve friidrett med et internasjonalt preg samtidig som det sendes direkte på NRK og gir hele Norge tilgang til arrangementet. På startstreken var det også lokale og nasjonale utøvere som fikk vist seg frem, så for meg var det en magisk dag, sier Karsten Warholm.

Vellykket reklamekampanje

Selv vant han 400 meter komfortabelt på 45,31 og tar med seg en god følelse inn i en sesong der VM i Budapest er det naturlige høydepunktet.

GLADE: Anne Marie Sjøholt, Trym Eidem Gundersen, Karsten Warholm og Dag Sørli. Foto: Nils-Jarle Sætre, Tind Media

I over ett år har Karsten Warholm og Sjømatrådet hatt et partnerskap som blant annet har resultert i flere reklamefilmer. Under stevnet i Ulsteinvik prydet «Godfisk» både startnumre og reklameplakater – i tillegg til en av reklamefilmene ble vist på storskjerm.

- Karsten Warholm er en fantastisk sjømatambassadør, og kampanjen har testet svært bra i Ipsos sin reklametekst. Godfisk.no har hatt et solid løft i kjennskap de siste månedene, og mange av dem som har sett filmen er blitt inspirert til å spise mer sjømat, sier direktør for Team Norden i Norges sjømatråd, Trym Eidem Gundersen.

Gode tilbakemeldinger

Han understreker at Sjømatrådet ønsker å være aktiv i partnerskapet med Warholm og vise frem både sjømat og samarbeidet til flest mulig. Derfor ble blant annet 10 inngangsbilletter til stevnet gitt til sjømatnæringen etter «først til mølla»-prinsippet.

- Det var hyggelig å få så gode tilbakemeldinger på at vi skapte oppmerksomhet til sjømaten på showstafetten der vi deltok og at både sushien og poke bowlen i kiosken slo så godt an. Utøverne fikk også servert klippfisk på banketten etter stevnet, sier Gundersen.

Han fikk æren av å løpe første etappe for Team «Godfisk» på showstafetten som rundet av stevnet torsdag kveld. Lagets tre deltagere var utkledd som henholdsvis skrei, fisker og kokk.

Warholm-ros til Team «Godfisk»

Det var et stunt som Karsten Warholm elsket å være vitne til.

- Jeg vil berømme Sjømatrådets stafettlag for et fantastisk kult opplegg på stafetten. Med festlige kostymer ble laget virkelig lagt merke til i hallen, sier Warholm.

Team «Godfisk» endte sist på stafetten, men etterpå fikk likevel Trym Eidem Gundersen og hans lagkamerater mye oppmerksomhet fra publikum.

- Dette var utrolig mange som ønsket å ta bilder av oss, og det var jo ekstra morsomt, sier han.

Emner

Kategorier

Kontakter

Trym Eidem Gundersen

Trym Eidem Gundersen

Direktør Norden +47 958 40 957
Dag Sørli

Dag Sørli

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver +47 970 16 311

Sammen vinner vi verden for norsk sjømat!

Norges sjømatråd er en markedsorganisasjon som jobber sammen med den norske sjømatnæringen for å øke verdien av norsk sjømat i etablerte og nye markeder verden over.
Selskapets 70 medarbeidere gjør dette via verdiskapningsområdene markedsadgang, markedsinnsikt, markedsføring, PR og beredskap.
Sjømatrådet er et statsaksjeselskap som er eid av Nærings- og fiskeridepartementet og finansieres av sjømatnæringen gjennom en lovpålagt avgift på all eksport av norsk sjømat.
Selskapet har hovedkontor i Tromsø og 13 kontorer i utlandet.