Gå videre til innhold
Foto: Norges sjømatråd
Foto: Norges sjømatråd

Nyhet -

Nytt globalt kampanjekonsept for laks

I september lanserer Norges sjømatråd et nytt globalt kampanjekonsept for norsk laks.

Det nye konseptet er kalt "Where matters" og forteller historien om hvorfor vi bosatte oss i det røffe kystlandskapet i Norge og hvordan det kalde klare vannet gir perfekte forhold for oppdrett av norsk laks.

God effekt

- I utviklingen av konseptet har vi bygget videre på Sjømatrådets tidligere markedsføring av norsk laks. Basert på tester av reklamefilmer og kampanjetester i flere markeder, har vi avdekket god effekt av å inkludere bilder av levende laks, fristende matretter og det sosiale aspektet ved måltider, sier kategoriansvarlig for laks og ørret i Norges sjømatråd, Guro Jahre Lund.

Styrker historien

Konseptet er satt inn i en ramme av flott norsk natur. Ifølge Lund styrker dette historien om at norsk laks har førsteklasses kvalitet fordi den vokser sakte i det kalde, klare norske havet.

- På denne måten bygger vi en bro mellom det norske opphavet og drivere for kjøp og konsum, sier Guro Jahre Lund.

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Dag Sørli

Dag Sørli

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver +47 970 16 311

Sammen vinner vi verden for norsk sjømat!

Norges sjømatråd er en markedsorganisasjon som jobber sammen med den norske sjømatnæringen for å øke verdien av norsk sjømat i etablerte og nye markeder verden over.
Selskapets 70 medarbeidere gjør dette via verdiskapningsområdene markedsadgang, markedsinnsikt, markedsføring, PR og beredskap.
Sjømatrådet er et statsaksjeselskap som er eid av Nærings- og fiskeridepartementet og finansieres av sjømatnæringen gjennom en lovpålagt avgift på all eksport av norsk sjømat.
Selskapet har hovedkontor i Tromsø og 13 kontorer i utlandet.