Gå videre til innhold
Johnny Thomassen
Johnny Thomassen

Nyhet -

Klippfiskseminar for åpne digitale dører

Når Sjømatustending i Portugal Johnny Thomassen inviterer til årets klippfiskseminar velger han å se det positive med å måtte arrangere digitalt og ikke et fysisk arrangement.

-Selv om vi selvsagt aller helst skulle ønsket velkommen til vakre Lisboa, så har det sine fordeler at man avholder et digitalt arrangement. Da er døren mye åpnere og terskelen mye lavere for å bli med, sier Thomassen, som ønsker velkommen til seminaret onsdag 16.juni.

-Om det finnes studenter, fiskere, journalister og andre sjømatinteresserte som har lyst til å lære mer om hva som skjer i dette spennende markedet, og utviklingen og fremtidsutsiktene for en av våre aller mest tradisjonsrike eksporter, så er det bare å koble seg på, sier Thomassen.

Klippfiskseminaret i Lisboa har lange tradisjoner, men i år blir det altså et digitalt webinar. Det er gratis for alle som er interessert. Alt man trenger å gjøre er å registrere seg på seafood.no.

-Den digitale løsningen åpner også for annet innhold og større spekter av tema, ettersom man ikke er avhengig av å samle alle i ett rom. VI har masse spennende å vise frem, så jeg gleder meg skikkelig – selv om jeg selvsagt håper at vi neste gang kan møtes i Lisboa, avslutter Thomassen.

Les mer om programmet og registrer deg her.

Lakseseminar i Milano også på nett

Dagen før det webinaret i Portugal, den 15. juni, arrangerer også Sjømatrådet lakseseminar i Milano, men også dette vil avholdes digitalt. Her vil man blant annet høre mer om konsekvensene koronapandemien har hatt på forbrukerholdninger i Italia og utsiktene for laks i markedet fremover.

Seminaret blir Trym Eidem Gundersens siste i rollen som sjømatutsending i Italia, for han vender nesen tilbake il Norge for å lede Sjømatrådets nysatsning i Norden. Tidligere utsending i Japan og Sør-Korea, Gunvar Lenhard Wie vil ta over tømmene i Italia over sommeren.

Lakseseminaret er også åpent og gratis for alle som ønsker å delta. Finn ut mer og registrer deg her.

Emner

Tags

Pressekontakt

Johnny Thomassen

Johnny Thomassen

Sjømatutsending Portugal +351 914 772 716
Trym Eidem Gundersen

Trym Eidem Gundersen

Sjømatutsending Italia / direktør Norden (fra aug 21) +47 958 40 957

Relatert materiale

Sammen vinner vi verden for norsk sjømat!

Norges sjømatråd jobber sammen med norsk fiskeri- og havbruksnæring for å utvikle markeder for norsk sjømat gjennom markedsinnsikt, markedsutvikling, beredskap og omdømmebygging. Sjømatrådet har sitt hovedkontor i Tromsø og har utsendinger i tretten av Norges viktigste sjømatmarkeder. Sjømatnæringen selv finansierer Sjømatrådets virksomhet gjennom en lovpålagt markedsavgift.

Norges sjømatråd er et statsaksjeselskap eid av Nærings- og fiskeridepartementet.