Gå videre til innhold
Anne Marie Sjøholt, Trym Eidem Gundersen, Charlotte Rapp og Agnete Bell.
Anne Marie Sjøholt, Trym Eidem Gundersen, Charlotte Rapp og Agnete Bell.

Nyhet -

Sjømatrådets Team Norden er nå komplett

Med Anne Marie Sjøholt (25) og Agnete Bell (46) på laget er Sjømatrådets Team Norden nå komplett.

I januar i år startet Charlotte Rapp som manager Sverige i Team Norden, og nå er også de to siste ansettelsene på plass.

- Vi står foran en hektisk høst, så jeg er derfor svært glad for at Anne Marie og Agnete er kommet godt i gang og er klare for å løfte satsingen vår i Norge og i Norden. Dette er to svært kompetente og motiverte medarbeidere som vi forventer mye av. Da er det betryggende å se at de allerede har levert på et høyt nivå, sier direktør for Team Norden i Norges sjømatråd, Trym Eidem Gundersen.

Lang erfaring fra bransjen

Agnete Bell tiltrådte som manager Norge 1. august, mens Anne Marie Sjøholt er markedsrådgiver i Team Norden og startet allerede i juni.

- Etter å ha jobbet 12 år med markedsføring og innovasjon i sjømatsektoren i norsk dagligvarehandel, gleder jeg meg nå til å fremme sjømatkonsumet i Norge. Det blir nytt for meg å jobbe for en hel næring, så jeg har mye å lære, sier Agnete Bell.

Vil få flere til å velge sjømat

Hun er utdannet siviløkonom og kommer fra stillingen som markedssjef i Lofotprodukt. Tidligere var hun markedssjef for fisk i Findus og har også erfaring fra internasjonale selskaper som L’Oreal, Procter & Gamble og Nestlé.

- I Norge er vårt viktigste oppdrag å bidra til at sjømatkonsumet øker. Jeg håper at min kunnskap om både dagligvarehandelen og konsumentene kan bidra til at vi lykkes best mulig med det, sier Agnete Bell.

Nyutdannet

Anne Marie Sjøholt har nettopp levert sin mastergrad i medievitenskap ved Universitetet i Oslo (UiO). Nå har hun tatt fatt på jobben som markedsrådgiver i Team Norden. I stillingen vil næringskontakt, kampanjeplanlegging og ansvar for digitale plattformer som Godfisk.no være helt sentralt.

- Anne Marie skal bruke sin kunnskap til å gi forbrukere mer inspirasjon på Godfisk.no og i sosiale medier for å øke sjømatkonsumet, sier Trym Eidem Gundersen.

Spennende team

Til tross for sin unge alder, har Anne Marie Sjøholt variert erfaring fra sjømatnæringen, både fra merdkanten og innen kunnskapsformidling og kommunikasjon rundt havbruk.

- Å jobbe i Sjømatrådet har lenge vært en drøm for meg, og jeg er veldig glad og takknemlig for denne muligheten. Jeg føler meg heldig som får lov til å være en del av en så spennende organisasjon og et kompetent team som jeg tror jeg kommer til å lære masse av, sier Anne Marie Sjøholt.

Emner

Kategorier

Kontakter

Dag Sørli

Dag Sørli

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver +47 970 16 311
Trym Eidem Gundersen

Trym Eidem Gundersen

Direktør Norden +47 958 40 957

Sammen vinner vi verden for norsk sjømat!

Norges sjømatråd er en markedsorganisasjon som jobber sammen med den norske sjømatnæringen for å øke verdien av norsk sjømat i etablerte og nye markeder verden over.
Selskapets 70 medarbeidere gjør dette via verdiskapningsområdene markedsadgang, markedsinnsikt, markedsføring, PR og beredskap.
Sjømatrådet er et statsaksjeselskap som er eid av Nærings- og fiskeridepartementet og finansieres av sjømatnæringen gjennom en lovpålagt avgift på all eksport av norsk sjømat.
Selskapet har hovedkontor i Tromsø og 13 kontorer i utlandet.