Gå videre til innhold
Det blir rekord for sjømateksporten i 2022 - hvorfor, hvor mye og de viktigste driverne for rekorden får du svar på 4. januar 2023
Det blir rekord for sjømateksporten i 2022 - hvorfor, hvor mye og de viktigste driverne for rekorden får du svar på 4. januar 2023

Sjømatrådets årskonferanse 2023

Dato 4. januar 2023 10:00 – 15:30

Sted Oslo

Vi ønsker velkommen til Sjømatnasjonen Norge 2023 - Sjømatrådets årskonferanse i Oslo.

Onsdag 4. januar 2023 kickstarter vi året med å oppsummere hvordan det har gått med sjømateksporten i 2022 og forventninger for 2023 og fremover.

  • Tema for årskonferansen vil være Sjømatnasjonen Norges posisjon internasjonalt i en usikker tid og de ulike fremtidsmulighetene sjømaten har, sett ut fra relevante trender i inn- og utland.

  • På scenen vil det stå flere key note speakers, det vil være presentasjoner fra sjømatselskapenes bærekraftinitiativer og flere av Sjømatrådets egne folk vil dra oss gjennom sentrale utviklingstrekk for sjømateksporten og de ulike bransjene i sjømatnæringen.

  • Konferansen vil også streames.

  • Nytt denne gangen er at vi avslutter med sjømat og mingling (pris 590 kr per pers inkl mva) etter at den faglige delen er ferdig.

Program og påmelding

Kategorier

Kontakter

Trude Bessesen

Trude Bessesen

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver +47 901 83 790

Relatert innhold

Sammen vinner vi verden for norsk sjømat!

Norges sjømatråd er en markedsorganisasjon som jobber sammen med den norske sjømatnæringen for å øke verdien av norsk sjømat i etablerte og nye markeder verden over.
Selskapets 70 medarbeidere gjør dette via verdiskapningsområdene markedsadgang, markedsinnsikt, markedsføring, PR og beredskap.
Sjømatrådet er et statsaksjeselskap som er eid av Nærings- og fiskeridepartementet og finansieres av sjømatnæringen gjennom en lovpålagt avgift på all eksport av norsk sjømat.
Selskapet har hovedkontor i Tromsø og 13 kontorer i utlandet.