Gå videre til innhold
Camilla Beck Sætre blir ny markedsdirektør i Sjømatrådet
Camilla Beck Sætre blir ny markedsdirektør i Sjømatrådet

Pressemelding -

Ny markedsdirektør i Norges sjømatråd

Camilla Beck Sætre blir ny markedsdirektør i Norges sjømatråd.

Sætre har mer enn 20 års erfaring fra ledende stillinger innen markedsføring, kommunikasjon og produktutvikling,

Hun har jobbet i sjømatnæringen de siste åtte årene, blant annet som markeds- og innovasjonsdirektør i Insula og markedssjef i datterselskapet Lofotprodukt AS. Hun kommer fra stillingen som direktør forkommunikasjon og bærekraft i Insula.

– Jeg ser virkelig frem til å få Camilla på laget. Med hennes solide kompetanse og erfaring både fra markedsføring og kommunikasjon, samt hennes kjennskap til sjømatnæringen, er jeg overbevist om at hun vil bidra sterkt til å videreutvikle Sjømatrådet og vårt markedsføringsarbeid både her hjemme og ute i verden, sier Renate Larsen, administrerende direktør i Norges sjømatråd.Sætre vil inngå i Sjømatrådets ledergruppe og tiltrer stillingen 1. juni.

–Jeg gleder meg veldig til å jobbe tett med hele sjømatbransjen og dyktige medarbeidere i Sjømatrådet, og markedsføre norsk sjømat både nasjonalt og internasjonalt. Jeg er både stolt og glad for å få muligheten til å jobbe i en av landets viktigste og mest fremtidsrettede næringer, sier Camilla Beck Sætre.

Camilla Beck Sætre er utdannet Siviløkonom med en master fra Norges Handelshøgskole. Hun har i tillegg Executive Master of Management-program i Strategisk ledelse fra Handelshøyskolen BI, Markedskompetanse i sjømatnæringen (NHH) samt lederutdanning gjennom Nord-Norsk Lederutvikling.

Sætre har tidligere i karrieren vært markedssjef og produktsjefi Ringnes, i tillegg til strategisk rådgiver i byrået Strømme Throndsen Design AS.

Hun bor i Oslo, er gift og har tre barn. 

Kontaktpersoner:

Renate Larsen, administrerende direktør, Norges sjømatråd - 975 44 119

Camilla Beck Sætre - 932 25 197

Emner

Kategorier


Norges sjømatråd jobber sammen med norsk fiskeri- og havbruksnæring for å utvikle markeder for norsk sjømat gjennom markedsinnsikt, markedsutvikling, beredskap og omdømmebygging. Sjømatrådet har sitt hovedkontor i Tromsø og har utsendinger i tretten av Norges viktigste sjømatmarkeder. Sjømatnæringen selv finansierer Sjømatrådets virksomhet gjennom en lovpålagt markedsavgift. Norges sjømatråd er et statsaksjeselskap eid av Nærings- og fiskeridepartementet

Pressekontakt

Martin Skaug

Martin Skaug

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør +47 915 59 902
Dag Sørli

Dag Sørli

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver +47 970 16 311
Trude Bessesen

Trude Bessesen

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver +47 901 83 790

Sammen vinner vi verden for norsk sjømat!

Norges sjømatråd er en markedsorganisasjon som jobber sammen med den norske sjømatnæringen for å øke verdien av norsk sjømat i etablerte og nye markeder verden over.
Selskapets 70 medarbeidere gjør dette via verdiskapningsområdene markedsadgang, markedsinnsikt, markedsføring, PR og beredskap.
Sjømatrådet er et statsaksjeselskap som er eid av Nærings- og fiskeridepartementet og finansieres av sjømatnæringen gjennom en lovpålagt avgift på all eksport av norsk sjømat.
Selskapet har hovedkontor i Tromsø og 13 kontorer i utlandet.