Gå videre til innhold

Pressemelding -

Ny kommunikasjonsdirektør i Sjømatrådet

Geir Håvard Hanssen er tilsatt som Norges sjømatråds nye kommunikasjonsdirektør.

Hanssen kommer fra stillingen som kommunikasjonssjef i SpareBank 1 Nord-Norge.

- I SpareBank 1 hadde Hanssen ansvaret for kommunikasjon, markedsføring, merkevare og samfunnsengasjement. Han har også jobbet med kommunikasjon hos Fylkesmannen i Troms og i Troms fylkeskommune. Han har bred og god erfaring og vil utvilsomt bidra til å styrke Sjømatrådets arbeid med kommunikasjon og beredskap. Dette er et område som har høy prioritet i Sjømatrådet og som er sterkt etterspurt fra næringen, sier administrerende direktør i Norges sjømatråd, Terje E. Martinussen.

Den nye kommunikasjonsdirektøren er klar til å ta fatt på jobben i Sjømatrådet.

- Jeg ser fram til å jobbe for den norsk sjømatnæringen. Dette er en av de viktigste næringene i Norge og å få jobbe med kommunikasjon innenfor dette området er en stor utfordring som jeg gleder meg til å ta fatt på, sier Hanssen.

41 år gamle Hanssen har hovedfagseksamen i statsvitenskap fra Universitetet i Tromsø og drøyt sju års fartstid fra arbeid med kommunikasjon.

- Til Sjømatrådet tar jeg med meg de erfaringene har har fra arbeid med kommunikasjon innenfor statlig forvaltning og kommersiell virksomhet. Sammen med de dyktige medarbeiderne i kommunikasjonsavdelingen skal jeg bruke kommunikasjon til å bygge omdømmet og støtte opp om markedsarbeidet til Sjømatrådet, sier Hanssen.

Geir Håvard Hanssen tiltrer stillingen 1. mars 2016.

Emner

Kategorier


Norges sjømatråd jobber sammen med norsk fiskeri- og havbruksnæring for å utvikle markeder for norsk sjømat gjennom markedsinnsikt, markedsutvikling, beredskap og omdømmebygging. Sjømatrådet har sitt hovedkontor i Tromsø og har utsendinger i tolv av Norges viktigste sjømatmarkeder. Sjømatnæringen selv finansierer Sjømatrådets virksomhet gjennom en lovpålagt markedsavgift. Norges sjømatråd er et statsaksjeselskap eid av Nærings- og fiskeridepartementet

Kontakter

Martin Skaug

Martin Skaug

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør +47 915 59 902
Dag Sørli

Dag Sørli

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver +47 970 16 311
Trude Bessesen

Trude Bessesen

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver +47 901 83 790

Sammen vinner vi verden for norsk sjømat!

Norges sjømatråd er en markedsorganisasjon som jobber sammen med den norske sjømatnæringen for å øke verdien av norsk sjømat i etablerte og nye markeder verden over.
Selskapets 70 medarbeidere gjør dette via verdiskapningsområdene markedsadgang, markedsinnsikt, markedsføring, PR og beredskap.
Sjømatrådet er et statsaksjeselskap som er eid av Nærings- og fiskeridepartementet og finansieres av sjømatnæringen gjennom en lovpålagt avgift på all eksport av norsk sjømat.
Selskapet har hovedkontor i Tromsø og 13 kontorer i utlandet.