Gå videre til innhold
Matprofil og ernæringsrådgiver Emilie Voe Nereng
Matprofil og ernæringsrådgiver Emilie Voe Nereng

Nyhet -

Slik blir høsten på godfisk.no

Høsten er i anmarsj, og det betyr at det er tid for spennende markedsaktiviteter for Godfisk.

Denne sesongen er fylt med en rekke tiltak som vil få nordmenn til å omfavne sjømatens herlige smaker. La oss ta en titt på de viktigste aktivitetene som vil prege høsten. I tillegg til den store reklamekampanje med godfisk.no og nybakt verdensmester Karsten Warholm, skal Godfisk gjøre følgende aktiviteter:

Reklamekampanje med Godfisk og Karsten Warholm

Godfisk setter fokus på to av våre mest kjente og kjære arter: Laks og torsk. En ny og stor reklamekampanje med vår sjømatambassadør Karsten Warholm skal vises på TV, online video, digital annonsering, sosiale medier og på boards. Målet er å få nordmenn til å velge fisk oftere til middag og sjekke ut godfisk.no for inspirasjon.

- I filmene er vi tett på fristende, raske oppskrifter, som viser hvor lett det er å lage fisk. Selv Karsten, som er ekstremt opptatt i sin hverdag, rekker å hive sammen noen raske, gode fiskeretter på null komma niks med Godfisk.no som hjelp, sier Agnete Bell, Manager Norge i Norges sjømatråd.

Sjømatakademi med dagligvarehandelen

I vinter gjennomførte Sjømatrådet sine to første sjømatakademier i Norge med kokker, kantineledere, driftsledere og soussjefer fra ISS. Her fikk kjøkkensjefene tips til hvordan de selv kan holde sjømatakademier i sine kantiner.

Ønsker du flere detaljer om høstens kampanjer? Last ned medieplanen her.

- Sjømatakademiet var så vellykket at vi tar prosjektet et steg videre. I september gjennomfører vi de første akademiene for fiskediskansvarlige i dagligvarehandelen, i tett samarbeid med kjedene og hovedleverandørene av sjømat. Dette er ansatte som møter en viktig kundegruppe i kjøpsøyeblikket i store og små butikker i hele Norge. Vi ønsker derfor å oppdatere kunnskapen deres om sjømat, sier direktør for Norden i Norges sjømatråd, Trym Eidem Gundersen.

Emilie Voe Nereng og fiskekakemiddagen

I samarbeid med ernæringsrådgiver og influencer Emilie Nereng, har Godfisk allerede tyvstartet høstens aktiviteter. Det skjer gjennom en kampanje som skal vise hvordan fiskekakemiddagen kan løftes ved hjelp av ulikt tilbehør.

- Startskuddet gikk ved skolestart i siste del av august. Dette er en tid hvor salget av fiskekaker og fiskeburgere vanligvis har stor omsetning, sier Agnete Bell.

Kampanjen vil være synlig i VG, Aftenposten og i sosiale medier. Her vil Emilie Voe Nereng dele tips og triks for å gjøre fiskekakemiddagen til et smakfullt og spennende måltid på rekordtid.

Mange følgere

- Emilie Nereng har en stor følgerskare og er en viktig stemme når det kommer til sunn, enkel og fristende mat. Emilie leverte også svært gode resultater på kampanjene vi har hatt med henne tidligere i år med reker og makrell i tomat, forklarer Bell.

Målet er å inspirere flere til å utforske nye måter å lage fiskekaker på.

- Fiskekaker er sunn, god og enkel mat som kan spises på en rekke ulike måter og anledninger. Det kan være hovedrett eller som pålegg på brødskiven. Vi ser at svært mange googler “tilbehør fiskekaker”, og det tyder på at potensialet for å gi fiskekaken et løft er til stede, sier Agnete Bell.

Ny runde med makrell i tomat-kampanje

Etter suksessen med forrige kampanje gjentas influencer-kampanjen med makrell i tomat.

- Når folk nå er tilbake fra ferie og opptatt av å fylle på med sunt pålegg, vil ulike influencere være med på å inspirere til å velge makrell i tomat. Disse profilene vil dele sin entusiasme for dette populære superpålegget gjennom sine kanaler i sosiale medier, forklarer Bell.

I høst skal Tone Damli, Martine Halvorsen, Vibeke Klemetsen, Pia Seeberg og Linda Stuhaug fronte makrellen.

Denne kampanjen vil også være synlig på Godfisks egne flater.

Fokus på julefavoritter frem mot jul

Når vi nærmer oss desember, er det våre mest kjente og kjære julefavoritter som skal få skinne. Lutefisk, julesild, røkt laks og juletorsk er noe av det som vil få god synlighet på tvers av ulike flater.

- Julen er en tid for gode mattradisjoner, og det skal vi også markere på godfisk.no. Vi starter allerede med den offisielle lutefiskåpningen i Oslo i oktober og vil følge på med en kampanje med den kjente kokken Lise Finckenhagen. Hun ble årets lutefiskelsker i fjor og skal gi oss sine aller beste tips for å lykke med denne deilige retten, forklarer Agnete Bell.

I tillegg til lutefisk, planlegges det en kampanje for torsk i julen med godfisk.no som avsender.

Emner

Kategorier

Kontakter

Trym Eidem Gundersen

Trym Eidem Gundersen

Direktør Norden +47 958 40 957
Dag Sørli

Dag Sørli

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver +47 970 16 311

Relatert innhold

Sammen vinner vi verden for norsk sjømat!

Norges sjømatråd er en markedsorganisasjon som jobber sammen med den norske sjømatnæringen for å øke verdien av norsk sjømat i etablerte og nye markeder verden over.
Selskapets 70 medarbeidere gjør dette via verdiskapningsområdene markedsadgang, markedsinnsikt, markedsføring, PR og beredskap.
Sjømatrådet er et statsaksjeselskap som er eid av Nærings- og fiskeridepartementet og finansieres av sjømatnæringen gjennom en lovpålagt avgift på all eksport av norsk sjømat.
Selskapet har hovedkontor i Tromsø og 13 kontorer i utlandet.