Gå videre til innhold
På årskonferansen 5. januar forklarer sjømatanalytiker Paul T. Aandahl hvorfor 2021 ble et godt år for lakseeksporten. Foto: Norges sjømatråd
På årskonferansen 5. januar forklarer sjømatanalytiker Paul T. Aandahl hvorfor 2021 ble et godt år for lakseeksporten. Foto: Norges sjømatråd

Nyhet -

Opptakene til årskonferansen er startet

Her tas de første opptakene til Sjømatrådets digitale årskonferanse. 5. januar 2022 kan du se resultatet.

- På grunn av jul og nyttår er vi nødt til å starte produksjonen allerede nå. Selv om de offisielle eksporttallene ikke kommer før på nyåret, har vi mange spennende temaer å formidle. Vi skal gå bak tallene og forklare utviklingen i sjømatåret 2021, sier kommunikasjonsrådgiver Elisabeth Øvreberg i Norges sjømatråd.

Meld deg på årskonferansen her!

Finpusser presentasjonene

Denne opptaksdagen er det blant annet analyser av laks, makrell, skalldyr og hvitfisk som står på programmet. I tur og orden går hennes analytikerkolleger Paul T. Aandahl, Jan Eirik Johnsen, Eivind Hestvik Brækkan, Lars Moksness, Josefine Voraa og konferansier Trude Bessesen foran kamera. Under kyndig veiledning finpusser de både på sine presentasjoner og jobber med alt fra stemmebruk og ordvalg til kameravinkler.

Høy kompetanse

- Dette er fagfolk som har svært høy kompetanse på markeder, arter, trender og eksportutvikling. Min jobb blir å sikre at budskapene og innholdet blir kommunisert på en enkel og forståelig måte. Da kan vi forhåpentligvis nå en enda bredere målgruppe enn bare sjømatnæringen, sier Øvreberg.

Så langt er det nesten 500 påmeldte til Sjømatrådets årskonferanse.

Hyggelig utvikling

- For oss er dette den største talerstolen i året. Vi merker at stadig flere også utenfor næringen er opptatt av sjømateksporten, og det er en hyggelig utvikling. Da er det godt å vite at vi har dyktige folk til å formidle resultater og analyser, sier direktør for kommunikasjon og bærekraft i Norges sjømatråd, Chris Guldberg,

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Dag Sørli

Dag Sørli

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver +47 970 16 311

Sammen vinner vi verden for norsk sjømat!

Norges sjømatråd er en markedsorganisasjon som jobber sammen med den norske sjømatnæringen for å øke verdien av norsk sjømat i etablerte og nye markeder verden over.
Selskapets 70 medarbeidere gjør dette via verdiskapningsområdene markedsadgang, markedsinnsikt, markedsføring, PR og beredskap.
Sjømatrådet er et statsaksjeselskap som er eid av Nærings- og fiskeridepartementet og finansieres av sjømatnæringen gjennom en lovpålagt avgift på all eksport av norsk sjømat.
Selskapet har hovedkontor i Tromsø og 13 kontorer i utlandet.