Gå videre til innhold
Sjømatnasjonen Norge - webcast

Sjømatnasjonen Norge - webcast

Dato 8. januar 2018 08:30 – 10:00

Sted Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Sjømatnæringen er en viktig fremtidsnæring for Norge. Mandag 8. januar kl 08:30 kommenterer Sjømatrådet rekordåret 2017 og utsikter for 2018. Sintef gjør opp status for hvordan Norge ligger an til å nå målene om 500 milliarder i verdiskapning i 2050. Vi tar også debatten om hvordan Norge kan gå fra å være en oljenasjon til en sjømatnasjon.

Følg presentasjonen og debatten på webcast.

Panelet består av administrende direktør i Norges sjømatråd Renate Larsen, Fiskeriminister Per Sandberg, marinbiolog og tidligere generalsekretær i WWF Nina Jensen, kommentator i Dagens Næringsliv Bård Bjerkholt og professor i strategi og industriell konkurranseevne Torger Reve. 

Les mer om arrangementet

Kategorier

Pressekontakt

Anette Grøttland Zimowski

Anette Grøttland Zimowski

Kommunikasjonsrådgiver +47 919 13 865
Trude Bessesen

Trude Bessesen

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver +47 901 83 790

Relatert innhold

Sammen vinner vi verden for norsk sjømat!

Norges sjømatråd er en markedsorganisasjon som jobber sammen med den norske sjømatnæringen for å øke verdien av norsk sjømat i etablerte og nye markeder verden over.
Selskapets 70 medarbeidere gjør dette via verdiskapningsområdene markedsadgang, markedsinnsikt, markedsføring, PR og beredskap.
Sjømatrådet er et statsaksjeselskap som er eid av Nærings- og fiskeridepartementet og finansieres av sjømatnæringen gjennom en lovpålagt avgift på all eksport av norsk sjømat.
Selskapet har hovedkontor i Tromsø og 13 kontorer i utlandet.