Gå videre til innhold
Foto: John Cao er ny prosjektmedarbeider i Fiskesprell (Privat foto)
Foto: John Cao er ny prosjektmedarbeider i Fiskesprell (Privat foto)

Pressemelding -

Ny prosjektmedarbeider i kostholdsprogrammet Fiskesprell

Sjømatrådet har ansatt John Cao (30) som ny prosjektmedarbeider i kostholdsprogrammet Fiskesprell. Cao er utdannet klinisk ernæringsfysiolog og har erfaring fra barnehage og skole.

- Vi er glade for at John Cao har takket ja til stillingen som prosjektmedarbeider i Fiskesprell. Han besitter kompetanse jeg er trygg på vil bidra til å løfte Fiskesprell, i tillegg til at vi får økt kapasiteten slik at vi kan nå ut enda bredere med vårt oppdrag, sier Anna Reibo Jentoft, leder for kostholdsprogrammet Fiskesprell.

Autorisert klinisk ernæringsfysiolog med hjerte for kosthold og musikk

Cao har Mastergrad i klinisk ernæring fra Universitetet i Bergen og har en Bachelorgrad i human ernæring. Han har lang erfaring med pedagogisk arbeid med barn og unge og jobber nå som lærer- og assistentvikar i skoler, barnehager og SFO i Bergen. Cao har en Associate Degree i musikk, med fordypning i kommunikasjon og amerikansk kultur fra Santa Monica College hvor han også underviste i ernæring og musikk. Han har også arbeidet som VilVite-vert ved Vitensenteret i Bergen.

Ønsker å bidra til en positiv forskjell for folkehelsen

- Fiskesprell er en utmerket mulighet til å gjøre en positiv forskjell på folkehelsen, og jeg ser frem til å få kombinert min faglige bakgrunn med mine erfaringer fra arbeid med barn og unge for å bidra til programmet. En jobb hos Sjømatrådet i Tromsø vil være et nytt eventyr for meg, og jeg gleder meg masse til å komme i gang, sier John Cao.

Bergenseren Cao vil starte opp i jobben som prosjektmedarbeider i Fiskesprell så snart det lar seg gjøre, trolig rundt årsskiftet. 


Fiskesprell er et nasjonalt kostholdsprogram som har som mål å øke sjømatkonsumet blant barn og unge. Sammen med ansatte i barnehage og skole skaper vi sjømatglede, og gjør sjømat til et naturlig valg.

Related links

Emner


Norges sjømatråd jobber sammen med norsk fiskeri- og havbruksnæring for å utvikle markeder for norsk sjømat gjennom markedsinnsikt, markedsutvikling, beredskap og omdømmebygging. Sjømatrådet har sitt hovedkontor i Tromsø og har utsendinger i tretten av Norges viktigste sjømatmarkeder. Sjømatnæringen selv finansierer Sjømatrådets virksomhet gjennom en lovpålagt markedsavgift. Norges sjømatråd er et statsaksjeselskap eid av Nærings- og fiskeridepartementet

Kontakter

Anna Reibo Jentoft

Anna Reibo Jentoft

Leder for kostholdsprogrammet Fiskesprell 476 09 181
Trude Bessesen

Trude Bessesen

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver +47 901 83 790

Relatert innhold

Sammen vinner vi verden for norsk sjømat!

Norges sjømatråd er en markedsorganisasjon som jobber sammen med den norske sjømatnæringen for å øke verdien av norsk sjømat i etablerte og nye markeder verden over.
Selskapets 70 medarbeidere gjør dette via verdiskapningsområdene markedsadgang, markedsinnsikt, markedsføring, PR og beredskap.
Sjømatrådet er et statsaksjeselskap som er eid av Nærings- og fiskeridepartementet og finansieres av sjømatnæringen gjennom en lovpålagt avgift på all eksport av norsk sjømat.
Selskapet har hovedkontor i Tromsø og 13 kontorer i utlandet.