Gå videre til innhold
Janne Log er ny direktør for globale operasjoner, samfunn og kommunikasjon i Norges sjømatråd. FOTO: CF-Wesenberg/kolonihaven.no
Janne Log er ny direktør for globale operasjoner, samfunn og kommunikasjon i Norges sjømatråd. FOTO: CF-Wesenberg/kolonihaven.no

Pressemelding -

​Janne Log ny direktør i Norges sjømatråd

Norges sjømatråd styrker laget med Janne Log som ny direktør for globale operasjoner, samfunn og kommunikasjon.

Janne Log (49) går inn i ledergruppen, og skal i tillegg til å lede Sjømatrådets kommunikasjonsarbeid ha ansvaret for selskapets 14 globale kontorer.

-Norge er verdensledende på sjømat. Sjømat fra Norge er Norges sterkeste merkevare globalt. Vi skal jobbe tett på både det norske og de globale markedene for å posisjonere sjømatbransjen og norsk sjømat enda tydeligere. Vi er utrolig glade for at Janne Log har takket ja til å lede dette arbeidet. Vi er en kompetanseorganisasjon med krav til rask informasjonsflyt og kontinuerlig endring. Logs lange ledererfaring fra posisjoneringsarbeid, digitalisering og endringsprosesser blir svært verdifull for oss, i tillegg til at hun har erfaring fra bransjer som vi i sjømatsektoren kan lære mye av, sier Renate Larsen, administrerende direktør i Norges sjømatråd.

Janne Log har siden 2013 vært konserndirektør for kommunikasjon, samfunnskontakt og merkevare i teknologiselskapet Evry. Hun har tidligere vært direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt på Handelshøyskolen BI og i Norges Landbrukssamvirke. Hun er utdannet sosialøkonom fra Universitetet i Oslo, og har studert ledelse ved IMD i Lausanne. Log starter i Sjømatrådet allerede onsdag.

-Da jeg ble kontaktet av Sjømatrådet nylig, trengte jeg ikke lang tid på å bestemme meg. Norsk sjømat er landets viktigste merkevare. Jeg gleder meg veldig til å jobbe for sjømatnæringen, sier Janne Log.

Det siste året har Sjømatrådet jobbet med strategi- og organisasjonsutvikling for å skape større verdier og bedre tjenester for sjømatnæringen. 

- Janne Log har tung ledererfaring og kommunikasjonsbakgrunn fra store organisasjoner. Hun er rett person til å levere de resultatene vi ønsker, sier Marianne Johnsen, styreleder i Norges sjømatråd.

Sjømatrådet åpner nå også kontor i Oslo. Log vil jobbe både fra både Tromsø og Oslo.

For spørsmål, kontakt administrerende direktør Renate Larsen på telefon +47 97544119, eller Janne Log på telefon +47 917 22 603. 

Emner

Kategorier


Norges sjømatråd jobber sammen med norsk fiskeri- og havbruksnæring for å utvikle markeder for norsk sjømat gjennom markedsinnsikt, markedsutvikling, beredskap og omdømmebygging. Sjømatrådet har sitt hovedkontor i Tromsø og har utsendinger i tolv av Norges viktigste sjømatmarkeder. Sjømatnæringen selv finansierer Sjømatrådets virksomhet gjennom en lovpålagt markedsavgift. Norges sjømatråd er et statsaksjeselskap eid av Nærings- og fiskeridepartementet

Kontakter

Martin Skaug

Martin Skaug

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør +47 915 59 902
Dag Sørli

Dag Sørli

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver +47 970 16 311
Trude Bessesen

Trude Bessesen

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver +47 901 83 790

Sammen vinner vi verden for norsk sjømat!

Norges sjømatråd er en markedsorganisasjon som jobber sammen med den norske sjømatnæringen for å øke verdien av norsk sjømat i etablerte og nye markeder verden over.
Selskapets 70 medarbeidere gjør dette via verdiskapningsområdene markedsadgang, markedsinnsikt, markedsføring, PR og beredskap.
Sjømatrådet er et statsaksjeselskap som er eid av Nærings- og fiskeridepartementet og finansieres av sjømatnæringen gjennom en lovpålagt avgift på all eksport av norsk sjømat.
Selskapet har hovedkontor i Tromsø og 13 kontorer i utlandet.