Gå videre til innhold

Video -

"Origin matters" Opphavsfilm laks

Hva er det som gjør laks med norsk opphav helt unik. Denne filmen sier noe om hva det er med det norske opphavet som gir laksen sin unike kvalitet og hvordan det er mulig å servere 14 millioner måltider med norsk laks verden over, hver dag. Dersom du ønsker å bruke filmen, se gjennom våre lisensvilkår. http://seafood.no/Markedsf%C3%B8ring/Generiske-filmer-om-opphavet-til-norsk-laks
  • Lisens: All Rights Reserved
    Innholdet kan kun brukes av Mynewsdesk. Det er derfor ikke lov for noen andre å laste ned, kopiere, distribuere eller på annen måte bruke Innholdet (annet enn til privat bruk i den grad loven tillater det).
  • Filformat: .mp4
  • Lengde: 1:49

Emner

Kategorier

Kontakter

Martin Skaug

Martin Skaug

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør +47 915 59 902
Dag Sørli

Dag Sørli

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver +47 970 16 311
Trude Bessesen

Trude Bessesen

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver +47 901 83 790

Sammen vinner vi verden for norsk sjømat!

Norges sjømatråd er en markedsorganisasjon som jobber sammen med den norske sjømatnæringen for å øke verdien av norsk sjømat i etablerte og nye markeder verden over.
Selskapets 70 medarbeidere gjør dette via verdiskapningsområdene markedsadgang, markedsinnsikt, markedsføring, PR og beredskap.
Sjømatrådet er et statsaksjeselskap som er eid av Nærings- og fiskeridepartementet og finansieres av sjømatnæringen gjennom en lovpålagt avgift på all eksport av norsk sjømat.
Selskapet har hovedkontor i Tromsø og 13 kontorer i utlandet.