Følg Norges sjømatråd

Ny sjef for torskefisk i Sjømatrådet

Pressemelding   •   mai 27, 2016 09:55 CEST

Trond Rismo er tilsatt som ny bransjeansvarlig for torskefisk i Norges sjømatråd.

Rismo er utdannet fiskerikandidat fra Universitetet i Tromsø og kommer fra stillingen som kvalitetssjef i Norway Seafoods.

- Trond har en perfekt bakgrunn for jobben som bransjeansvarlig, hvor kunnskap om næringen og hans evne til god dialog vil være viktig for å oppnå resultater for og sammen med næringen, sier markedsdirektør i Norges sjømatråd, Kristin Pettersen.

37-åringen kommer fra Tromsø og gleder seg til å ta fatt på jobben som bransjeansvarlig for torskefisk.

- Jeg ser fram til å jobbe med næringen gjennom min ny rolle i Sjømatrådet. Jeg har stor tro på en positiv utvikling av torskenæringen de nærmeste årene, og håper min erfaring fra næringen kan komme til nytte, sier han.

- Tronds erfaring innenfor kvalitetsarbeid vil i forhold til fiskere, produsenter og kunder gi en meget god plattform for hans viktige rolle i Sjømatrådet, sier Pettersen.

Rismo tiltrer stillingen 1. september 2016.

Norges sjømatråd jobber sammen med norsk fiskeri- og havbruksnæring for å utvikle markeder for norsk sjømat gjennom markedsinnsikt, markedsutvikling, beredskap og omdømmebygging. Sjømatrådet har sitt hovedkontor i Tromsø og har utsendinger i tolv av Norges viktigste sjømatmarkeder. Sjømatnæringen selv finansierer Sjømatrådets virksomhet gjennom en lovpålagt markedsavgift. Norges sjømatråd er et statsaksjeselskap eid av Nærings- og fiskeridepartementet