Gå videre til innhold
Børge Lotre i godt humør
Børge Lotre i godt humør

Nyhet -

Sjømatrådet ansetter Børge Lotre som ny innsiktsdirektør

Norges sjømatråd har ansatt Børge Lotre (53) i stillingen som direktør for markedsinnsikt og markedsadgang. Lotre har vært konstituert i rollen det siste året.

- Vi er veldig fornøyde med at Børge nå overtar ansvaret for vår innsikts- og markedsadgangsavdeling permanent. Han utpekte seg som den sterkeste kandidaten i et bredt internt og eksternt søk, og vil bli sentral for vårt arbeid videre, sier administrerende direktør i Norges sjømatråd, Christian Chramer.

Ser med glede fram til muligheten

- Det har vært en glede å fungere som avdelingsdirektør det siste året. Jeg er veldig takknemlig for muligheten til å lede avdelingen videre, med talentfulle ansatte, viktige kunder og spennende utfordringer som ligger foran oss, sier Børge Lotre.

Tiltrer med umiddelbar virkning

Børge Lotre trer inn i rollen som direktør for avdelingen med umiddelbar virkning.

Lotre har en solid akademisk bakgrunn med en grad i informatikk og matematikk fra Universitetet i Tromsø og studier i eksportmarkedsføring fra Narvik eksportlinje. Han har også gjennomført en rekke kurs og sertifiseringer, inkludert lederskapsprogrammer, prosjektlederkurs, og spesialiseringer innen maskinlæring og mobilutvikling.

Sterk bakgrunn fra digitale miljøer

Lotre var med å grunnlegge Bekk Consulting AS, et konsulentfirma som vokste til 300 ansatte under hans tid der. Deretter var han ansatt i Sjømatrådet som ansvarlig for det digitale arbeidet. Hans omfattende erfaring inkluderer roller som utvikler, seniorkonsulent, prosjektleder og forretningsutvikler. Før han returnerte til Sjømatrådet igjen, var Lotre partner og daglig leder i Bredvid AS, et selskap han var med på å grunnlegge.


Emner

Kontakter

Martin Skaug

Martin Skaug

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør +47 915 59 902
Christian Chramer

Christian Chramer

Administrerende direktør Adm. dir +47 92882360

Sammen vinner vi verden for norsk sjømat!

Norges sjømatråd er en markedsorganisasjon som jobber sammen med den norske sjømatnæringen for å øke verdien av norsk sjømat i etablerte og nye markeder verden over.
Selskapets 70 medarbeidere gjør dette via verdiskapningsområdene markedsadgang, markedsinnsikt, markedsføring, PR og beredskap.
Sjømatrådet er et statsaksjeselskap som er eid av Nærings- og fiskeridepartementet og finansieres av sjømatnæringen gjennom en lovpålagt avgift på all eksport av norsk sjømat.
Selskapet har hovedkontor i Tromsø og 13 kontorer i utlandet.