Gå videre til innhold
Foto: Benjamin A. Ward
Foto: Benjamin A. Ward

Nyhet -

Sigrid Philippart blir Sjømatrådets nye utsending i Frankrike

Norges sjømatråd har ansatt Sigrid Louise G. Philippart (41) i stillingen som sjømatutsending til Frankrike.

- Det er svært gledelig å kunne melde at Sigrid tar over ansvaret for Sjømatrådets markedsarbeid i Frankrike. Sigrid har en meget sterk CV og en spennende bakgrunn for oss, sier direktør for globale operasjoner i Norges sjømatråd, Børge Grønbech.

- I Sigrid får vi en svært god kapasitet som kan videreutvikle et av kjernemarkedene for norsk sjømat, hvor vi over lang tid har gjort et solid arbeid sammen med næringen, fortsetter Grønbech.

Med frisk energi inn i sjømatnæringen

Philippart legger nå bak seg 14 år i energibransjen. Hun har en dobbel mastergrad i internasjonal ledelse og bachelorgrad i språk og samfunnsvitenskap, herunder fransk. Sigrid forlater stillingen som strategi- og kommunikasjonssjef i St1 Norge AS

- Jeg er veldig glad for å få muligheten til å fremme norsk sjømat i Frankrike. Jeg ser fram til å bli kjent med næringen, samarbeidspartnere og kolleger i Norges sjømatråd, og til å bidra til videre vekst i et stort og viktig marked, sier

Takker Horne for jobben

Philippart erstatter Trine Horne, som har vært Sjømatrådets kvinne i Frankrike de siste fem årene.

- Trine har arbeidet for den norske sjømaten på en kjempegod måte i et spennende og viktig marked for hele næringen. Jeg vil derfor uttrykke stor takknemlig for hennes gode bidrag og arbeidet hun har gjort på vegne av Sjømatrådet, sier Børge Grønbech.

Sigrid Philippart tiltrer stillingen som sjømatutsending til Frankrike 01. mai 2024.

Emner

Kontakter

Martin Skaug

Martin Skaug

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør +47 915 59 902
Børge Grønbech

Børge Grønbech

Direktør for globale operasjoner +47 909 11 172

Sammen vinner vi verden for norsk sjømat!

Norges sjømatråd er en markedsorganisasjon som jobber sammen med den norske sjømatnæringen for å øke verdien av norsk sjømat i etablerte og nye markeder verden over.
Selskapets 70 medarbeidere gjør dette via verdiskapningsområdene markedsadgang, markedsinnsikt, markedsføring, PR og beredskap.
Sjømatrådet er et statsaksjeselskap som er eid av Nærings- og fiskeridepartementet og finansieres av sjømatnæringen gjennom en lovpålagt avgift på all eksport av norsk sjømat.
Selskapet har hovedkontor i Tromsø og 13 kontorer i utlandet.