Gå videre til innhold
Andreas Thorud forlater Sjømatrådets operasjoner i Kina

Nyhet -

Andreas Thorud forlater Sjømatrådets operasjoner i Kina

Etter drøye to og et halvt år i jobben har Andreas Thorud valgt å si opp sin stilling som sjømatutsending til Kina og melder overgang til Nordic Aqua Partners.

Det betyr at Sjømatrådet i løpet av kort vil sette i gang rekruttering av ny utsending til vårt kontor i Shanghai. Selskapet tar sikte på å gjennomføre en god og effektiv rekrutteringsprosess for å sikre en god overlapp mellom påtroppende sjømatutsending og Andreas i hans oppsigelsesperiode.

Som følge av at Thorud skal over i konkurrerende virksomhet har Sjømatrådet iverksatt noen nødvendige tiltak for å sikre Sjømatrådets virksomhet og sjømatnæringens interesser i Kina.

Blant annet vil Thoruds samarbeid og kommunikasjon med lokal kinesisk verdikjede og norske eksportører i oppsigelsesperioden begrenses til et omfang som både ivaretar Sjømatrådets interesser og nettverk og samtidig sikrer at vi får gjennomført majoriteten av planlagte aktiviteter fremover.

I oppsigelsesperioden vil kommunikasjon med lokal verdikjede håndteres av det øvrige teamet i Kina med støtte fra hovedkontoret i Tromsø. Videre vil kommunikasjon og samarbeid med de norske eksportørene håndteres av hovedkontoret i samråd med Thorud.

Vi takker Andreas for en glimrende innsats for Sjømatrådet og sjømatnæringen i den tiden han har vært sammen med oss.

Emner

Kategorier

Kontakter

Børge Grønbech

Børge Grønbech

Direktør for globale operasjoner +47 909 11 172
Martin Skaug

Martin Skaug

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør +47 915 59 902

Sammen vinner vi verden for norsk sjømat!

Norges sjømatråd er en markedsorganisasjon som jobber sammen med den norske sjømatnæringen for å øke verdien av norsk sjømat i etablerte og nye markeder verden over.
Selskapets 70 medarbeidere gjør dette via verdiskapningsområdene markedsadgang, markedsinnsikt, markedsføring, PR og beredskap.
Sjømatrådet er et statsaksjeselskap som er eid av Nærings- og fiskeridepartementet og finansieres av sjømatnæringen gjennom en lovpålagt avgift på all eksport av norsk sjømat.
Selskapet har hovedkontor i Tromsø og 13 kontorer i utlandet.