Gå videre til innhold
​Sjømatrådet lanserer nye nettsider

Pressemelding -

​Sjømatrådet lanserer nye nettsider

I dag lanserte Sjømatrådet nye seafood.no. Målgruppen er norske sjømateksportører og de vil nå enklere finne relevante tjenester på et felles digitalt nettsted, alt i Sjømatrådets nye selskapsprofil. Betaversjonen av nettstedet har allerede vært ute en tid.

- Våre brukere vil merke størst endring på det visuelle og de forenklingene som er gjort. Relevante tjenester for brukerne er satt i fokus og flere tjenester vil være tilgjengelig bak ett felles brukernavn og passord, såkalt single sign-on, sier Renate Larsen, administrerende direktør i Norges sjømatråd.

Mye tid har gått med på å prioritere riktig innhold på siden. Målet er at seafood.no skal hjelpe sjømateksportørene til å finne den informasjonen de trenger, raskt og effektivt.

Selv om Sjømatrådet i dag lanserer nye seafood.no, fortsetter prosessen med å utvikle og optimalisere sidene. Derfor vil vi gjerne ha tilbakemelding fra våre brukere.

Registrerte brukere må skifte passord

Overgangen til single sign-on krever at alle våre eksiterende registrerte brukere får nytt brukernavn og passord. Alle brukerne dette gjelder har fått direkte informasjon om hvordan dette gjøres på epost. Sjømatrådet vil også være tilgjengelig med ekstra brukerstøtte dersom det oppstår problemer for den enkelte brukeren i tiden som kommer.

Besøk oss gjerne på www.seafood.no

Emner


Norges sjømatråd jobber sammen med norsk fiskeri- og havbruksnæring for å utvikle markeder for norsk sjømat gjennom markedsinnsikt, markedsutvikling, beredskap og omdømmebygging. Sjømatrådet har sitt hovedkontor i Tromsø og har utsendinger i tolv av Norges viktigste sjømatmarkeder. Sjømatnæringen selv finansierer Sjømatrådets virksomhet gjennom en lovpålagt markedsavgift. Norges sjømatråd er et statsaksjeselskap eid av Nærings- og fiskeridepartementet

Kontakter

Trude Bessesen

Trude Bessesen

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver +47 901 83 790

Sammen vinner vi verden for norsk sjømat!

Norges sjømatråd er en markedsorganisasjon som jobber sammen med den norske sjømatnæringen for å øke verdien av norsk sjømat i etablerte og nye markeder verden over.
Selskapets 70 medarbeidere gjør dette via verdiskapningsområdene markedsadgang, markedsinnsikt, markedsføring, PR og beredskap.
Sjømatrådet er et statsaksjeselskap som er eid av Nærings- og fiskeridepartementet og finansieres av sjømatnæringen gjennom en lovpålagt avgift på all eksport av norsk sjømat.
Selskapet har hovedkontor i Tromsø og 13 kontorer i utlandet.