Følg Norges sjømatråd

Dag Sørli går til Norges sjømatråd

Pressemelding   •   okt 03, 2016 10:18 CEST

Dag Sørli i Mediehuset iTromsø blir kommunikasjonsrådgiver i Norges sjømatråd.

- Dag har gjort seg bemerket som en meget dyktig vaktsjef for iTromsø gjennom 14 år. Med denne rekrutteringen får vi inn en meget kompetent medarbeider med lang journalistisk erfaring som vil styrke teamet i kommunikasjonsavdelingen. Det er vi veldig glad for, sier kommunikasjonsdirektør Geir Håvard Hanssen i Norges sjømatråd.

Offensivt team

Dag Sørli (48) kommer fra Mediehuset iTromsø, der han de siste 14 årene har vært vaktsjef/deskredaktør. Totalt har han vært tilknyttet avisa i ulike roller i sports- og nyhetsredaksjonen siden 1988. Dag Sørli er utdannet cand.philol. fra NTNU i Trondheim med hovedfag i tysk.

- Det er ikke enkelt å slutte etter 28 år i lokalavisa, men denne jobben i Sjømatrådet ble rett og slett for fristende. Nå gleder jeg meg til å bli en del av et offensivt kommunikasjonsteam som skal jobbe hardt både nasjonalt og internasjonalt for å fremme norsk sjømat, sier Sørli.

Stillingene besatt

Norges sjømatråd har siden i vår jobbet med å rekruttere fire nye stillinger på fagområdet kommunikasjon og beredskap. I sommer ble det kjent at Lena Glosemeyer Fangel, Annette Grøtland Zimowski og Anders Nordøy Snellingen går til Sjømatrådet.

- Vi hadde mange søkere til disse stillingene og vi har vært i kontakt med flere dyktige kommunikatører som ønsker å jobbe i Sjømatrådet. Med rekrutteringen av Dag Sørli er de fire nye stillingene i kommunikasjonsavdelingen besatt, sier Hanssen.

Sørli vil tiltre stillingen som kommunikasjonsrådgiver 1. januar 2017.

Norges sjømatråd jobber sammen med norsk fiskeri- og havbruksnæring for å utvikle markeder for norsk sjømat gjennom markedsinnsikt, markedsutvikling, beredskap og omdømmebygging. Sjømatrådet har sitt hovedkontor i Tromsø og har utsendinger i tolv av Norges viktigste sjømatmarkeder. Sjømatnæringen selv finansierer Sjømatrådets virksomhet gjennom en lovpålagt markedsavgift. Norges sjømatråd er et statsaksjeselskap eid av Nærings- og fiskeridepartementet